timmy33 is : 01:29:47
Word een van onze leden
Paragnosten uit Leuven
Leg de tarotkaarten
Fotoreading
paragnostenleuven.be / paragnosten / onze-paragnosten / Victor /
   
  Welkom op de persoonlijke pagina van paragnoste Victor
   
  Getuigenis over Victor
Victor
Bel met paragnoste Victor
Helderziend 150 cpm 0903 - 416 42
Relatiecoach 90 cpm 90cpm voor leden
Spiritueel advies   PIN  2810
 
       
    Wat zegt paragnoste Victor over zichzelf:  
       
    Bijzondere gaven heb ik al sinds jonge levensjaren. Alle levensvragen zal ik oprecht beantwoorden. Zelf vind ik dat ik expertise heb in liefdes en relatievragen. Naast mijn mediumschap ben ik ook een gediplomeerd parapsychologie. Duidelijk kan ik uw toekomst duiden en wat u zoal mag verwachten in de toekomst. Er kan tijdens ons gesprek zich een dierbare overledene doorkomen met een belangrijke boodschap voor u, dit gebeurd spontaan en wordt zeker niet opgeroepen. U bent niet alleen, ook al voelt dit soms zo. Ik help u waar nodig is! Mijn hulpmiddelen zijn bijzondere afbeeldingen. Via die afbeeldingen en uw vraag krijg ik de dingen door die voor u belangrijk zijn, met hulp van spirituele gidsen en mijn dagelijkse meditaties. Graag blijf ik uw medium en vertrouwenspersoon, oprecht , eerlijk, en betrouwbaar.
       
    Paragnoste Victor was laatst online op 16 septmeber.  
       
 
Helderziend
Relatiecoach
Spiritueel advies
 
         
  Vanochtend heb ik Victor gebeld met o.a een vraag waarom mijn hond sinds woensdagavond sleurt en niet luisterd. Victor wist te vertellen dat het bezoek dat woensdagmiddag bij mij was negatieve energie had achtergelaten en daar is mijn hond heel gevoelig voor. Hij ging met mijn hond aan de slag en vanaf 15.00 uur vanmiddag zou ik verandering merken. Super Victor, vanavond kon ik weer een stuk rustiger met hem lopen, bijna als vanouds. Ontzettend bedankt.

Ineke
 
         
geef uw oordeel
geef uw oordeel
   
  Agenda Victor
AANWEZIG SEPTEMBER 2023
     
 
VRZAZOMADIWODO
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
     
  Ik zal in september aanwezig zijn op deze website op dagen die ik heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn.
 
     
Paragnosten bereikbaar
  Bel goedkoper
 
 
 
  Bekijk uw toekomst Paragnostenleuven.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer